top of page

MEJUFFROUW PRESENTEERT HABITAT [of de buren zonder muren]

Een jeugdtheatervoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

Heb je net op de allerbeste plek je droomhuis gebouwd, blijken je nieuwe buren vreemde types met rare gewoontes te zijn. Dat is toch vreselijk! Maar wat als er iets op komst is wat nog erger is, iets wat je spiksplinternieuwe toekomst helemaal omverblaast? Wat doe je dan? En je buren, wat doen die?

HABITAT [of de buren zonder muren] is een bonte voorstelling met vreemdelingen én vreemde dingen, maar bovenal een verhaal over vriendschap. HABITAT neemt je mee op een wervelende reis van een plek zoeken naar een thuis vinden. Want zeg nou zelf: dat wil toch iedereen?!

DOELGROEP 

MEJUFFROUW
SPEELT
 HABITAT [of de buren zonder muren] voor primair en speciaal onderwijs, voor kinderziekenhuizen en AZC-scholen.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

HABITAT [of de buren zonder muren] ON TOUR!


Met een decor van videobeelden en geluidsfragmenten wordt toeren wel heel makkelijk, MEJUFFROUW reist naar je toe met deze voorstelling! Sterker nog: MEJUFFROUW tovert iedere ruimte om tot een echte theaterzaal door haar eigen theaterlicht mee te nemen.

 

Wil je HABITAT een podium geven binnen jouw school of organisatie? Neem dan contact op met ons impresariaat of stuur ons een mail.

Inclusief nagesprek!

OOK GESCHIKT VOOR SPECIAAL ONDERWIJS


MEJUFFROUW SPEELT HABITAT [of de buren zonder muren] ook graag voor het speciaal basisonderwijs omdat de thematiek van deze voorstelling nauw aansluit op de problematiek waar kinderen binnen deze doelgroepen tegenaan lopen. 

Een plek verwerven waar je helemaal mag zijn wie je bent, is niet zo eenvoudig als MEJUFFROUW zou willen dat het is.

 

HABITAT [of de buren zonder muren] moedigt je aan trots te zijn op je eigenheid, fier te zijn op jouw talenten en er vertrouwen in te hebben dat ingewikkelde zoektochten een goed einde kunnen hebben.

bottom of page