top of page

THEATERGEZELSCHAP MEJUFFROUW LEEFT bestaat uit vier bevlogen theaterdocenten. In deze samenwerking bundelen zij hun talenten. MEJUFFROUW MAAKT kleurrijke voorstellingen met aansprekende thema's, veel humor én uitdagende kunsteducatie. En dat niet alleen: MEJUFFROUW BRENGT dit als compleet pakket naar de school toe!

 

 

Naast alle verschillende werkzaamheden binnen het theatergezelschap hebben de Mejuffen ieder een eigen beroepspraktijk en natuurlijk een privéleven. Nieuwsgierig geworden? Hieronder stellen ze zich voor.

SofievanEsch_Mejuffen-0333.jpg
SofievanEsch_Mejuffen-0206.jpg

ANKE woont met vriend en twee kinderen in Tilburg en heeft altijd verschillende projecten lopen. Ze doceert, maakt theater en ook muziek op verschillende plekken, met verschillende doelgroepen. Ze heeft een eigen studio aan huis waar er volop geëxperimenteerd en opgetreden wordt! Neem daarom ook eens een kijkje op www.ankevanesch.nl.

ILSE haalt haar hart op aan het ontwikkelen en uitvoeren van educatieve projecten. Als zelfstandige maakt ze dan ook kunsteducatie op maat voor het primair- en voortgezet onderwijs.
Ze woont met haar man, dochter en zoon in Arnhem.

SofievanEsch_Mejuffen-0464.jpg

MARIJKE woont samen met haar vriend, dochter en poes in Haarlem. Ze werkt als projectleider op een middelbare school in Amsterdam, geeft dramalessen aan leerlingen met een taalachterstand én speelt in de school- en familievoorstellingen over de Gouden Eeuw in het Rijksmuseum.

SARAI is naast haar werkzaamheden binnen MEJUFFROUW LEEFT vooral actief als freelance theaterdocent in het primair- en voortgezet onderwijs, met een voorkeur voor speciaal onderwijs, leerlingbegeleiding en regie. Met haar gezin woont zij in Arnhem.

SofievanEsch_Mejuffen-0527.jpg
SofievanEsch_Mejuffen-0501.jpg
bottom of page