top of page
Baasjes_poster1WEB.jpg

Heb jij dat ook? Een échte wens? Een allergrootste droom? Ken je dat geweldige gevoel dat je er zó dichtbij bent? Dat je bijna niet kan geloven dat je wens op het punt staat in vervulling te gaan...? Leuk is dat hè?! Echt FAN-TAS-TISCH!
Totdat er iemand langskomt die daar heel anders over denkt. Iemand die alles beslist en bepaalt en zo je plannetje dwarsboomt! Je weet wel, zo iemand die de baas komt spelen...

BAASJES is een interactieve voorstellingsles over trouwe toewijding & diepste wensen, over gebaande paden & nieuwe mogelijkheden.

Met andere woorden: over verantwoordelijkheid, leiderschap, zelfvertrouwen én samenwerking. Wanneer de voorstelling overgaat in een workshop kunnen de leerlingen hun eigen draai geven aan de thematiek én aan de ontknoping! In BAASJES wordt iedereen een echte baas. En reken maar dat het toch nog heel erg goed afloopt!

Ansicht HABITAT.jpg
sticker_vierhoekig.png

Heb je net op de allerbeste plek je droomhuis gebouwd, blijken je nieuwe buren vreemde types met rare gewoontes te zijn. Dat is toch vreselijk! Maar wat als er iets op komst is wat nog erger is, iets wat je spiksplinternieuwe toekomst helemaal omverblaast? Wat doe je dan? En je buren, wat doen die?

HABITAT [of de buren zonder muren] is een bonte voorstelling met vreemdelingen én vreemde dingen, maar bovenal een verhaal over vriendschap. HABITAT neemt je mee op een wervelende reis van een plek zoeken naar een thuis vinden. Want zeg nou zelf: dat wil toch iedereen?!

bottom of page