top of page

WELKOM OP DE WEBSITE VAN MEJUFFROUW LEEFT!

SofievanEsch_ML_IMG_5412
SofievanEsch_ML_IMG_5352
SofievanEsch_ML_IMG_5327
Edited Image 2015-5-7-19:52:50
SofievanEsch_ML_IMG_5261
SofievanEsch_ML_IMG_5298
SofievanEsch_ML_IMG_5461
SofievanEsch_ML_IMG_5152
SofievanEsch_ML_IMG_5145_flip
SofievanEsch_ML_IMG_5461_edited

NIEUW: DAGPROJECT!

 

STEL: Je boekt de ontzettend leuke en ontroerende voorstelling

HABITAT [of de buren zonder muren]MEJUFFROUW LEEFT komt bij jullie op school, speelt de voorstelling en gaat daarna weer weg... zonde!

Want met MEJUFFROUW LEEFT heb je maar liefst vier workshop-/theaterexperts in huis. Zullen we er dan maar gewoon een buitengewoon bijzondere en leerzame dag van maken?!

MEJUFFROUW BIEDT met het dagproject HABITAT [of de buren zonder muren] een echte klaarstoomles die middels een interactieve Prezi gegeven wordt.

Vervolgens gaan de leerlingen naar de voorstelling kijken. De dag eindigt met een workshop in de klas. Dankzij de zeer ervaren docenten van MEJUFFROUW LEEFT wordt het een dag om nooit te vergeten.

                             IUDK

 

MEJUFFROUW HEEFT een impresariaat! Sinds 2017 kun je MEJUFFROUW vinden in de catalogus en op de website van Impresariaat Uit De Kunst.


IUDK is het grootste gespecialiseerde impresariaat in (educatieve) voorstellingen op scholen en in theaters.  MEJUFFROUW is erg blij met  deze samenwerking!

MAATWERK

MEJUFFROUW stemt graag af met de wensen van de school. Bestaande educatiepakketten kunnen worden aangepast, ook is het mogelijk een eigen programma te laten maken. Voorop staat dat MEJUFFROUW altijd kwaliteit levert.

bottom of page